David Pressmannal fotózkodott Magyar Péter migrációpárti hetedik kerületi jelöltje

Vágólapra másolva!
Lajos Béla, Magyar Péter pártjának erzsébetvárosi jelöltje teljes mértékben kiállt az illegális bevándorlók mellett, és a dollárbaloldalt irányító David Pressman jó barátja.
Vágólapra másolva!

Pár órája derült ki, hogy az agresszív Magyar Péter-féle Tisza Párt Lajos Bélát támogatja a hetedik kerületi polgármester-választáson. Lajos Béla korábban a Színes Erzsébetváros nevezetű civil szervezet jelöltje volt, majd gyorsan leigazolta őt a Tisza Párt. 

Jelenleg így áll a hetedik kerületi polgármester-jelölés

Miután Lajos a Tisza Pártba igazolt, egyre több érdekesség derült ki a jelöltről. 

Apáti Bence legújabb bejegyzésében azt mutatta be, hogy Lajos Béla korábban kiállt az illegális bevándorlók teljes körű befogadása mellett. Apáti szerint mindez azt bizonyítja, hogy Magyar Péter pártja nem nevezhető jobboldalinak.  

Mindezek mellett előkerült egy másik kép Lajosról. Ezen az látható, hogy Lajos Béla David Pressmannal, Joe Biden emberével fotózkodik. 

A fenti képek ismételten azt bizonyítják, hogy Magyar Péter teljes mértékben baloldali, és a szervezetét külföldről irányítják a háborúpárti erők. 

Mint arról korábban beszámoltunk, az amerikai demokraták által Magyarországra delegált nagykövet számára nincsenek valódi elvek, csak nyers politikai érdekek. Ha nem így lenne, nem hívna meg egy zsidó ünnep alkalmából egy ismert antiszemita pártvezetőt a rezidenciájára. Pressman már régóta nem képes ellátni teljes értékűen klasszikus diplomáciai feladatát, és inkább csak feszültebbé teszi a magyar–amerikai kapcsolatokat, ami pont ellentétben áll a nemzetközi jog által a nagykövetre rótt feladatokkal. A kezdetektől nyilvánvaló:

Pressman nem egy korrekt, kiegyensúlyozott diplomata szerepére törekszik, hanem aktívan politizáló szereplőként lép fel a balliberális oldal aktuális érdekeinek szolgálatában, ráadásul időnként „dirigense" is egyes politikai folyamatoknak.