A rákos Katalin hercegné elképesztő dolgot tett Harry herceggel

Vágólapra másolva!
Harry herceg május 8-án az Egyesült Királyságba látogat, azonban Katalin hercegné és Vilmos herceg nem akarnak békülni vele.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo írt, Harry herceg május 8-án Angliába látogat, hogy megünnepelje az Invictus Games 10. évfordulóját, melyet saját maga alapított, hogy kifejezetten sérült veteránoknak kínáljon új sportkihívást. Ez lesz az első útja az Egyesült Királyságba azóta, hogy februárban rövid látogatást tett az apjánál, miután kiderült, hogy a király rákos. Tervei közt szerepel, hogy részt vesz egy istentiszteleten, azonban Katalin hercegnével, Vilmos herceggel és III. Károly herceggel sem valószínű, hogy találkozni fog. A sorozatos tragédia nagyon megviseli a királyt, a betegség miatt a királyi család élete jelentős változásokon ment keresztül, sokak szerint csak tartalékon működnek jelenleg, hiszen mindenki a betegek mielőbbi felépülésére összpontosít.

"Lehet, hogy Harry vissza akar lépni a királyi szerepbe, de ami a bátyját illeti, Vilmos semmi esélyt nem lát rá, hogy Harryt visszaengedjék a királyi család belső körébe.

Vilmos és Katalin úgy érezik, Harry herceg teljesen elárulta őket a memoárjával.

Nem beszélnek Harryvel és Meghannel, és biztosan nem akkor fogják ezt elkezdeni, amikor Katalin a legsebezhetőbb" - mesélte a pár egy közeli ismerőse.

Azonban egy királyi szakértő, Ingrid Seward szerint nem lehetetlen, hogy a nagy találkozás létrejöjjön. 

Vilmosnak van elég dolga, és nincs szüksége a stresszre. 

 

Talán rájön, hogy Harry látni akarja majd Katalint a rákdiagnózis után, hiszen egykor olyan közel álltak egymáshoz. Azt még meg kell nézni, hogy Katalian hajlandó és képes-e szembenézni vele. Van-e elég energiája ahhoz, hogy elkezdje megpróbálni meggyógyítani a testvérek közötti szakadékot, vagy inkább a háttérben marad?" - mesélte.

Hozzátette, hogy III. Károly király és Katalin hercegné között különleges kötelék van. Az uralkodó többször is megemlítette, hogy hálás a walesi hercegnének, és kiemelte, mennyire megbecsült tagja a családjuknak, akire mindig számíthat, így az ő kérésére egészen biztosan nem mondana nemet - írja a Mirror. 

Ha a király kéri, ő meg fogja tenni, de Károly, aki olyan érzékeny és megértő lélek, amilyen, nem valószínű, hogy ilyen szívességet kérne imádott menyétől.

 Megfelelő időnek kell eljönnie, és ez nem most van - hangsúlyozta.