Élő adásban esett férjének Fésűs Nelly - videó

Farm VIP, TV2, Farm VIP Sajtóesemény, Nagy Fa-Tál Étterem, 2022.11.08.
Fésűs Nelly, Vajtó Lajos
Vágólapra másolva!
Fésűs Nelly és férje, Vajtó Lajos már tizenhárom éve vannak együtt. Hogy hogyan kezdődött a kapcsolatuk, arról megoszlik a véleményük. Az viszont biztos, hogy rengeteget nevetnek együtt a mai napig.
Vágólapra másolva!

Fésűs Nelly december 15-én lett 52 éves, továbbra is bomba formában van, csak egy kisebb szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. A színésznő a Mokkának mesélt arról, hogy nem éppen úgy sikerült a születésnapi ünneplés, ahogy tervezték.

Egész nap nem voltam itthon, mert dolgoztam. Hazaér, nyitogatja a hűtőt, majd megkérdezi, hogy mi a vacsora? Hát mondom, amit hoztál. Én azt hittem, hogy felhívsz, hogy drágám öltözz fel, mert megyünk vacsizni" – mondta férjének nevetve a színésznő, aki arról is mesélt, hogyan ismerkedtek meg.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Megoszlanak erről is a vélemények nálunk, tehát ez sem feltétlenül úgy van, ahogy ő gondolja. Elmondom a saját verziómat: felkértek, hogy szilveszterkor egy étteremben lépjünk fel. A szerződést augusztusban aláírtuk, addig nem találkoztunk, de már több tárgyaláson túl voltunk. Megérkezett az igazgató úr, odarántott egy széket mellém, mert látta, hogy nekem van egy laptopom" – kezdte Fésűs Nelly, amire Vajtó Lajos viccesen reagált.

A színésznő elárulta, ő kezdeményezett.