Durván megalázta III. Károly Harry herceget és feleségét, Meghan Markle-t

Harry herceg, meghan markle, new york
Britain's Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, hosszú idő után látogatott haza Angliába Harry herceg a nagymamája, II. Erzsébet királynő halálának évfordulójára tartott megemlékezésre. Sokan találgatták, vajon milyen lesz Harry herceg fogadtatása azok után, hogy az elmúlt években folyamatosan botrányokat okozott, és a királyi családot próbálta befeketíteni. Apja, III. Károly komoly gesztust tett a békülés irányába, majd fia ezt elutasította, így ő is komoly válaszcsapást mért rá és feleségére, Meghan Markle-re.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban mondtak le az előjogaikról, és hagyták maguk mögött Londot és a királyi családot. Már többször elmondták a nyilvánosság előtt, hogy milyen rosszul bántak Markle-el a palotában, Harry herceg pedig a feleségét választotta a királyi család helyett. A botrányok ellenére Harry herceg igyekszik tartani a kapcsolatot a családdal, fontos eseményekre hazatér szülőhazájába, most azonban teljesen megváltoztak a körülmények.

A királynő halálának évfordulójára rendezett megemlékezéskor III. Károly békejobbot nyújtott fiának, ezért felajánlotta neki, hogy maradjon a családjával Balmoralban ezen az estén. Az ajánlatot Harry herceg visszautasította, ehelyett inkább egy szállodában töltötte az éjszakát. A szakértők szerint az uralkodó így próbálta helyrehozni a kapcsolatukat, de nem járt sikerrel, így nagyon durván vágott vissza a fiának.

III. Károly király ugyanis elrendelte, hogy Harry hercegnek és Meghan Markle-nek innentől kezdve előzetesen engedélyt kell kérni, ha a királyi család bármelyik birtokán szeretnének látogatást tenni. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy újra csúnyán összevesztek, és nem látják őket szívesen a palotában - írja a The Sun.

Harry herceg és felesége egyre távolabb kerül a királyi családtól, mostantól engedély nélkül nem is látogathatják őket Forrás: AFP/Paul Ellis