Váratlan helyről üzentek Tóth Andinak és Marics Petinek

Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
A menyasszonyával többször szakító Zámbó Krisztián átérzi Tóth Andi és Marics Peti helyzetét, üzent is nekik a szakításuk után.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi és Marics Peti szakítására több kommentelő után Zámbó Krisztián is reagált, azt mondta, átérzi a helyzetüket, hiszen ő és a menyasszonya, Takács Zsuzska is többször szétmentek – aminek szerinte részben a média volt az oka.

Zámbó Krisztián Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram

"Nagyon sajnálom, hogy így alakult Peti és Andi között. Még fiatalok, két tehetség, két szeretni való bolond, két erős egó. Nagyon lángolt a szerelmük eleinte. Mindkettejüket ismerem, mikor összejöttek, beszéltünk Petivel. Látszott rajta, hogy teljesen odavan Andiért, azt mondta nekem, hogy nagyon egy húron pendülnek" – kezdte Zámbó a Ripostnak.

Marics Peti és Tóth Andi még együtt Forrás: Instagram/Tóth Andi

"Azt nem tudhatjuk, hogy a színfalak mögött valójában mi történt velük. A média szétcincálta őket, ez nem is kérdés. Ezt át tudom érezni. Velünk is ezt tette a média, de vissza tudtunk találni egymáshoz. Megvan rá az esély, hogy ha elül körülöttük a felhajtás, akkor, ahogy mi Zsuzsival, úgy ők is egymásra találnak még" – magyarázta.