Győzike elmondta, miért akart öngyilkos lenni

Gáspár Győző, Győzike
Vágólapra másolva!
Gáspár Győző depressziójáról beszélt, azt is elárulta, hogy miért kísérelt meg öngyilkosságot egy évvel ezelőtt.
Vágólapra másolva!

Győzike egy éve megpróbált öngyilkos lenni, amiről most a Retro Rádiónak beszélt, a Ripost idézte: "Nem tagadom, múlt év ilyenkor lettem öngyilkos, majd bekerültem az intézetbe. Semmi nem érdekelt" – mondta.

"Igenis járok csoportokba, kezelem ezt a dolgot, mert többet nem akarom megtenni, ehhez nagyon el kell borulnia az agynak. Amikor velem megtörtént, elengedtem a gyerekeket, Beát, és az volt a fejemben, úristen, ki fog a postára menni, ki fogja befizetni a csekkeket, a hitelt, a felelősségtudat mégis ott volt bennem. A jóisten visszaküldött..." – magyarázta.

Gáspár Győző, Győzike LifeTV

"Tudom, hogy csúnya erről beszélni, és nehezen mondom ki, de amikor az embert kitagadják, rájön arra, hogy se apja, se testvére, se senkije nincs, azt nehéz feldolgozni. Ott lakunk egymás mellett, én az elsőben, Zsolti a másodikban, apukám a harmadik házban, és évek óta semmiféle kommunikáció nincs közöttünk... Gyerekként tele voltam sérülésekkel, fájdalommal... Az a baj, hogy amikor meggyógyulok, amikor már jobban vagyok, és azt írja ki a telefonom, hogy apu, akkor az egész felépülési folyamat összedől. Régóta pánikbeteg vagyok, de sokáig nem kommunikáltam le, nem mondtam el" – mondta még a depresszió okairól.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!