Életveszélyes állapotba került az Exatlon Hungary sztárjának unokája

Kása András az Exatlon Hungary versenyzője áramütést is túlélt már
Vágólapra másolva!
Az Exatlon Hungary versenyzője nagyon aggódik nemrég született unokájáért, Olivérért. Kása Andris várandós lánya horvátországi nyaralásukon lett rosszul, ahogy beértek a kórházba, meg is született a kisfiú. A hat és fél hónapra született csöppség hősiesen küzd, de több komplikáció is felmerült.
Vágólapra másolva!

Kása András várandós lánya párjával Horvátországban nyaralt, amikor minden előzmény nélkül rosszul lett. Eltávozott a nyákdugó, amit nem értett, hiszen még csak 6,5 hónapos terhes volt. Mentőt hívtak és amikor beértek a kórházba, a kiírtnál két és fél hónappal korábban megszületett Olivér. Inkubátorba került, de szerencsére eleinte semmi probléma nem volt.

Nagyon boldogok voltunk, de aztán egymás után több komplikáció lépett fel, élet és halál közt lebegett

– mondta a Borsnak Kása András. "Az egész család nagyon aggódik, nehezíti a helyzetet, hogy érthető módon ők még mindig a horvát kórházban vannak a kicsi augusztus 9-i születése óta.

Sokat gondolkoztam, hogyan tudnánk többet segíteni Olivérnek, az anyukájának és az apukájának, végül a páromnak jutott eszébe egy extrém kihívás."

Forrás: Kása András Hivatalos Oldala

Kása András lányának szeptember 8-án lesz a 25. születésnapja, ezért az aggódó nagyapa 25-ször fogja körbe tekerni a Velencei-tavat megállás nélkül. "Aki szeretne akár 1, akár 2, vagy több körre is csatlakozni, az tartson velem, ezzel támogatva engem a célom eléréséért és lányomékat kisunokánk, Olivér gyógyulásáért. És kérlek benneteket, minél többen imádkozzatok érte!" - árulta el.