Újabb államokból űzték ki a PornHubot

cherie deville
A szokásosnál szolidabban öltözködött Cherie DeVille pornószínésznő magyarázza el a PornHub látogatóinak, hogy miért nem érhető el Utah államban a pornóoldal
Vágólapra másolva!
Nem képes vagy hajlandó megfelelni a korellenőrzési törvényeknek.
Vágólapra másolva!

Halmozzák a sikereket az internetes pornográfia elérésének megnehezítése terén az USA konzervatív vezetésű államai. A törvényhozók a gyermekek érdekeinek védelmét hangoztatva egymás után írják elő, hogy a nagy pornóoldalak csak korellenőrzést követően engedhetik be az államaikból érkező látogatókat, ám az ellenőrzés működésével kapcsolatos kritériumoknak a pornóoldalak nem tudnak vagy akarnak megfelelni. Helyette inkább blokkolják a helyi netezők hozzáférését, hátha a népharag meghátrálásra kényszeríti a törvényhozókat.

A szokásosnál szolidabban öltözködött Cherie DeVille pornószínésznő magyarázza el a PornHub látogatóinak, hogy miért nem érhető el az államukban a pornóoldal Forrás: PornHub

A jelenség keretében az Aylo pornóbirodalom korábban Louisiana, Utah, Arkansas, Mississippi és Virginia államokban blokkolta a PornHubhoz és a Redtube-hoz hasonló portáljainak az elérését, a napokban pedig Észak-Karolina és Montana is csatlakoztak a klubhoz. A kérdéses államokban élők a webhelyeit betöltve tájékoztató szöveget olvashatnak a blokkolás okáról, plusz egy videóban Cherie DeVille pornószínésznő is kifejti az Aylo álláspontját az ügyben.

Kapcsolódó hír, hogy december végén 1,8 millió dolláros bírságot kapott szexkereskedelemért az Aylo, miután egy tartalomkészítő partnere éveken át pornózásra kényszerítette a modelljeit, amiből a vállalat is jelentős mértékű profitra tett szert.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!