Nintendo fénypisztollyal rabolták ki a vegyesboltot

David Joseph Dalesandro
Háromszáz dollárt rabolt David Joseph Dalesandro a kisboltból
Vágólapra másolva!
Feketére fújta a támadó, hogy jobban hasonlítson egy valódi fegyverre.
Vágólapra másolva!

Újabb kevésbé kompetens amerikai rabló került előzetes letartóztatásba, adta hírül Dél-Karolina állam York megyéjének seriffhivatala. A 25 éves David Joseph Dalesandro május harmincadikán maszkban és kapucnis melegítőben betért a Sharon Kwik Stop vegyeskereskedésbe, megvillantotta az övében tartott fegyvert az eladónak, majd felszólította a kasszában lévő készpénz átadására.

Álcázni próbálta magát és a fegyverét a rabló Forrás: York County Sheriff's Office

Az eladó körülbelül 300 dollárt ürített ki a kasszából, a felmarkolását követően a rabló sürgősen távozott, ám tisztázatlan okból csak a közeli dolláros boltig jutott, ennek a parkolójában vették őrizetbe a rendőrök. Az átkutatásakor előkerült a bűncselekmény elkövetésére használt fegyver is, a Nintendo Zapperként azonosított optikai típus az 1980-as évek második felében volt népszerű, főként tévéképernyőkön megjelenő kacsák lelövésére volt használatos a Duck Hunt játékban.

A ravasz fiatalember lefújta fekete sprével a fénypisztolyt, hogy jobban hasonlítson egy valódira, továbbá a rendőrök megtévesztésének céljából parókával takarta el a lila haját.

Mindenre gondolt, csak megszökni felejtett el a rendőrök elől.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!