Kiderült pár izgalmas kulisszatitok a Zsákbamacska mai VIP-adásáról

Zsákbamacska
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Szente Vajk És Kárpáti Rebeka volt a Mokka mai vendége.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a mai Zsákbamacska sztárvendégekkel kerül a képernyőre a TV2-n, ráadásul Szente Vajk és T. Danny vezetik, akik ugyan jóban vannak, ismerik egymást egy ideje, de nem vezetettek még közösen műsort. Szente Vajk a Mokkában elárulta, hogy ez olyan formátum, amit ritkán lehet csinálni, és azért vállalta, mert sok minden van benne: egyszer játék, pszichológia és show.

Zsákbamacska 
Fotó: TV2

Szente Vajk elmondta, hogy a döntéseket a szereplők hozzák meg, de a szituációkat a műsorvezetők teremtik meg. T. Dannyvel a Dancing with the Starsban találkoztak, „klassz viszony” alakult ki köztük. A színész-rendező-műsorvezető elárulta, hogy voltak próbafelvételek, azaz kipróbálták őket a TV2-nél.

Kárpáti Rebeka is ott lesz a két férfi műsorvezető mellett. „A két fiú viszi az egészet, de én is ott vagyok és segítek nekik. A két fiú dinamikája nagyon érdekes volt, teljesen más személyiségekről van szó. Baromi izgalmas lesz a mai műsor és persze a többi is, nagy emberi összeérések is lesznek” – jegyezte meg.

Szente Vajk szerint sokféle játék van ebben a műsorban, majdnem hatvanféle, ettől pedig színes, érdekes, mindig újnak hat. Játszani pedig mindenki szeret. Nem volt olyan tapasztalata, hogy a civilekkel vagy sztárokkal könnyebb-e egy ilyen adás felvétele, de mindig érzik, amikor valakinek sorsfordító pillanat közeleg, amikor nagy nyereményről van szó – és a szerencse dönt.

Itt a mai beszélgetés:

A cikk folytatódik, lapozzon!