Robbie Williams egyedül próbálkozik

Vágólapra másolva!
Robbie Williams állítólag nem fogadja el az érte versengő lemezkiadó-óriások ajánlatát, hanem novemberben saját kiadójával jelenteti meg Escapology című új korongját.
Vágólapra másolva!

Öldöklő harc indult a kiadók között a zenei piac egyik legforróbbnak mondott árujáért, Robbie Williamsért. Az énekes szerződése idén februárban járt le a Virginnél, s a multik egymásra licitálva akarják megszerezni maguknak az elkövetkezendő három lemez erejéig.

Egyes források szerint már 90 millió dollárt is ajánlottak Robbie-nak, ám ő inkább a saját feje után megy. "A kiadók hihetetlen összegeket kínálnak neki, s ez sajnos nem csak azért van, mert tudják, hogy Robbie új lemezéből tízmilliónyi fog elkelni. A kiadók egyszreűen nem akarják, hogy a saját ura legyen. Ezzel ugyanis más előadóknak is azt üzenné: próbálkozzatok egyedül. A multik a Robbie-hoz hasonló sztárokra építenek, mert biztos és hatalmas bevételt jelentenek. Ha ő és más zenészek elhagyják a kiadókat, azok könnyen nehéz helyzetbe kerülhetnek" - véli a Billboard magazin egy bennfentes munkatársa.