G.w.M. Gucciban ment le egy doboz tejért

Kulcsár Edina és G.w.M
Kulcsár Edina és G.w.M
Fotó: G.w.M Instagram
Vágólapra másolva!
A rapperről köztudott, hogy imádja a divatot, és ha teheti, rendszerint olyan szettekben jelenik meg, amikről még napokig beszélnek az emberek. G.w.M most elmondta, hogy hogyan forrt össze a neve Guccival, és hogy miért szereti ennyire a márkás cuccokat.
Vágólapra másolva!

G.w.M sosem rejtette véka alá, hogy imád márkás ruhákba öltözni, és egy kicsit sem zavarja az, hogy ilyenkor mit gondolnak róla mások. A rappernek ugyanis egy nagy álma volt még a karrierje kezdetén, hogy egyszer a nagy divatházak kollekcióit viselje, a kemény munka pedig meg is hozta a gyümölcsét – írja a Bors.

Talán még mindenki emlékszik arra, mikor Márk a feleségével, Kulcsár Edinával talpig Gucciban jelent meg. És ezt úgy kell érteni, hogy tényleg tetőtől-talpig az olasz divatmárka darabjait húzták magukra, ami egyeseknél teljesen kiverte a biztosítékot. Ám azt már említettük, hogy ez a rappert egy kicsit sem zavarja, sőt…

Sok ruhadarabom van, amire büszke vagyok. Nagyon nagy álom volt nekem például a Gucci, meg a Louis Vuitton, hogy egyszer majd ilyen márkákat hordhatok, és büszke is vagyok arra, hogy elértem ezt a célom. Nagy becsben tartom őket, bár az is igaz, hogy én a tárgyakhoz nem tudok annyira ragaszkodni – kezdte Kulcsár Edina férje, akinek tényleg nincs oka a panaszra, hiszen ha kinyitja a szekrényét, mindenhol egy márkás darab akad a kezébe.

Vannak napok, amikor nagyon szeretek felöltözni. A gardróbom úgy néz ki, hogy ha kinyitom, azért eléggé jó cuccokhoz tudok nyúlni, és ha olyan napom van, akkor Gucciban megyek le egy doboz tejért"

– viccelődött a rapper, majd aztán tisztázta a dolgot. Sokak fejében ugyanis úgy él a róla felállított kép, hogy ő mindig stílusosan, a legnagyobb alapossággal összeválogatott szettekben járkál. Ami nagyrészt így is van, de az igazi „apukás” megjelenés sem áll távol tőle.

Fotó: Markovics Gábor / Bors

 

Sokszor előfordul, hogy csak arra vágyom, hogy valami kényelmesben legyek. Akkor napokig abban vagyok. Például amikor intézkedek, szaladgálok, általában nem viszem túlzásba a dolgot. Otthon is szeretek apukás szettben lenni, de amikor rám jön az, hogy fel akarok öltözni, akkor meg túlzásokba esek

 – tette hozzá G.w.M, aki a Dívák & Ikonok kiállítására is stílusosan érkezett a feleségével. Olyannyira, hogy csak a Dolce & Gabbana napszemüveg, amit viselt, az több mint 100 ezer forintba került, de az órája is megér egy misét, hiszen az sem filléres darab.