Versenypályává alakítanák a lakást egy kiterjesztett valóság alkalmazásával

mario kart nintendo switch
Mario Kart
Vágólapra másolva!
Ugyan a rajongók inkább egy vadiúj Mario Cart játékot szerettek volna három évvel az 8 Deluxe megjelenése után, de az vitathatatlan, hogy a Nintendo legújabb Mars Cart koncepciója minden korábbi játéknál egyedülállóbb, még akkor is, ha nem lesz minden rajongó kedvence.
Vágólapra másolva!

A Nintendo sosem retten vissza, ha szembe kell menni a trendekkel vagy valami újat kipróbálni. Ezt jól mutatja hibrid Switch játékkonzuluk is, amely tévéhez is köthető, de kézben is használható. A japán vállalat olyan játékokról és karakterekről ismert, mint Zelda, Mario, Luigi vagy éppen Yoshi, ezekkel a szereplőket pedig szeretik minél nagyobb közönséghez eljuttatni különböző stílusú játlkok által.

Mario, a Nintendo legismertebb karaktere nemrég 35. születésnapját ünnepelte,

ezért a három játékot tartalmazó Super Mario 3D All-Star gyűjtemény és a legújabb Paper Mario mellett a rajongók arra is számítottak, hogy esetleg egy új Mario Cart játék is érkezhet. Ez meg is történt, azonban sokan csalódtak, hiszen a hagyományos szériától eltérő kiadást dobtak piacra.

A Mario Kart Live: Home Circuit viszont néhány nagyon izgalmas ötletet tartalmaz és október 16-án kerül a boltok polcaira.

A kamerával felszerelt autók a kiterjesztett valóságot használják ahhoz, hogy a szobát versenypályává alakítsák,

a versenyzőket pedig a Switch készülékkel vagy a hozzá tartozó kontrollerekkel (Joy-Con) lehet irányítani.

Az inkább fiatalabb játékosokat megcélzó Mario Kart Live 99 dollárba fog kerülni. Nem csak maga a játék lesz majd élvezetes, hanem a pálya megépítése is, amihez a gyerekeknek és családtagoknak saját fantáziájukat kell használni, hiszen teljesen rajtuk áll, hogy miként rendezik be lakásukat vagy szobájukat.