Kiderült az igazság a megcsalásos botrányba keveredett Marics Petiről

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Marics Peti új barátnővel mutatkozott, legalábbis a Reddit kommentelői szerint - most azt állítja, hogy szingli, jelenleg nem él párkapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Az énekesnőt nemrég jegyezte el a párja, állítólag az esküvőre készültek, sokak szerint pedig Marics Petivel csalta már jó ideje a vőlegényét. Marics Peti a napokban egyszer már reagált a róla és Binhkyről szóló pletykákra, most pedig újabb részleteket árult el a magánéletéről. Az énekes a Meglepetés magazinnak elárulta, hogy jelenleg szingli, és a sok munka mellett nincs is nagyon ideje komoly párkapcsolatra, ám nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy valaki elcsavarja a fejét.

Családcentrikus vagyok, nagy családban nőttem fel, a két bátyámmal kiváló a kapcsolatom. Náluk már vannak gyerekek, akiket nagyon szeretek, s a későbbiekben én is ilyen életre vágyom. Tíz év múlva már apaként látom magam, a kérdés csupán az, mikor jutok el odáig

 – nyilatkozta Marics Peti, aki elmondta, hogy bár jelenleg nagy a nyüzsgés körülötte, tesz majd azért, hogy a családalapításra is legyen ideje.

"Túl sokat nem akarok várni, fiatal apuka szeretnék lenni" - jelentette ki.

Arról is beszélt, hogy a nagy ismertség bizony megölte az ismerkedés varázsát, ugyanis máig úgy gondolja, a férfinak kell küzdenie, míg egy nő kéreti magát, ám mindez az ő esetében ritkán áll fent. Úgy gondolja, vele kapcsolatban sokan abba a képbe szerelmesek, amit a tévében látnak.

"Azt vallom, mindennek eljön az ideje... Eddig is jó lapokat osztott nekem a sors, bízom benne, hogy ez a jövőben is így marad" - mondta.

Az énekesnő is magyarázkodott a pletykák miatt

Binhky a hirtelen támadások, kritikák és megkeresések miatt először úgy érezte, hogy jobb, ha privátra állítja a közösségi fiókját, hátha így nem érik támadások, de később visszaállította a közösségi oldalát, és közzétett egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzést, amiben tisztázni próbálta a helyzetet, és újra elmondta, hogy nincs közte és ValMar énekese között semmilyen romantikus kapcsolat.

Binhky
Fotó: Instagram/Binhky 

Követjük egymást Instagramon, ez igaz, de ebből nem kell semmilyen következtetést levonni. A hírnek semmilyen alapja nincs, nem vagyunk együtt Petivel, nincs köztünk semmi és még csak nem is találkoztunk. Ha találkoztunk volna, biztos készült volna fotó rólunk.

Amikor látni véltek bennünket Bécsben, Peti megkeresett, mert azt hitte, hogy találkoztam valakivel, aki hasonlít rá. Én leírtam neki, hogy ugyanezt hittem: hogy biztos ő találkozott valami ázsiai lánnyal, akivel összekeverhettek engem. De egyikünkkel sem történt hasonló, sőt nem jártunk Bécsben sem. Többen alá tudják támasztani, hogy Magyarországon voltam az említett időszakban, Marics Peti pedig az Insta sztorija alapján Rómában volt ekkor" - magyarázta a 25 éves énekesnő arról, hogy mi lehetett a félreértés alapja, hiszen sokan észrevették, hogy nemrég kezdték követni egymást Marics Petivel.

Binhky elmondta, hogy nem az fáj számára a legjobban, hogy hűtlenséggel vádolják, és hamis híreket terjesztenek róla, hanem az, hogy visszaéltek a volt barátja nevével, és így kellett kiderüljön az, hogy hosszú kapcsolatuk véget ért és felbontották a jegyességüket.

Lapozzon, és nézze meg galériánkat Binhky legszexibb képeiből!