Először mutatott közös fotót 29 évvel idősebb, milliárdos szerelmével a börtönben lévő Lagzi Lajcsi lánya

Galambos Boglárka
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, az áramlopásért elítélt Lagzi Lajcsi 25 éves lánya egy nála sokkal idősebb, milliárdos vállalkozóval folytat viszonyt. A kapcsolatukról nem árultak el túl sokat, egy ideig titkolni is próbálták azt, most azonban büszkén mutattak közös fotót Galambos Boglárka közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A baracskai börtönben lévő, áram-, víz- és gázlopás miatt három és fél éves börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi korábban már kifejtette, hogy nagyon büszke gyerekeire, legutóbb lányának gratulált, hiszen elindította saját vállalkozását. A 25 éves Galambos Bolgárka nemcsak a karrierjének örülhet, hiszen egy gazdag üzletembert is sikerült meghódítania nemrég.

A fiatal vállalkozó igyekezett titokban tartani a kapcsolatát, de végül úgy döntött, hogy eldicsekszik azzal, mennyire boldog a 29 évvel idősebb Csipak Péter oldalán, akivel egyszer már nyilvánosságra hozták a szerelmüket, de akkor mégis meggondolták magukat.

A gazdadg vállalkozó és Galambos Boglárka nőnap alkalmából döntött úgy először, hogy nyilvánosan is felvállalják szerelmüket, ezért közös képet is mutattak az Instagram-oldalaikon, melyhez az üzletember egy hosszabb üzenetet is írt.

Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét

 - írta a férfi, majd hirtelen úgy döntöttek, törlik a bejegyzést, azóta sem osztottak meg magukról semmilyen közös felvételt, vagy üzenetet mostanáig.

Azonban most Galambos Boglárka úgy döntött, hogy egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben közzéteszi első nyilvános, közös fotójukat, ahol nagyon elegáns ruhában fotózták őket, szorosan összebújva, egymást ölelve pózoltak a kamerának.

Galambosbogi, GBA
Az első nyilvános fotó a milliárdos üzeltemberről, Csipak Péterről és Galambos Boglárkáról
Fotó: Galambos Boglárka Instagram

A 25 éves divattervező lány korábban már megszólalt a viszonyról, melyről azt állítja, hogy börtönben lévő, hamarosan szabaduló apja is áldását adta, hiszen eddigi párjai is idősebbek voltak. Galambos Boglárka ezt azzal magyarázza, hogy nem érzi jól magát a hasonló korosztállyal, mert számára túl bizonytalanok.

Világéletemben az idősebbek körében éreztem jól magam: idősebbek a barátnőim és a korábbi párjaim is. A korombelieken azt látom, nem igazán tudják, hogy mi akarnak, merre tartanak.

Én mindig is tudtam. Azt gondolom, bár 25 éves vagyok, igazából jóval öregebb a lelkem" - magyarázkodott a majdnem 30 évvel idősebb párja miatt Lagzi Lajcsi lánya, akiről azt állították, hogy csak apja érdekei miatt keresi a dúsgazdag vállalkozó társaságát.