Az Ázsia Expressz sztárja megrázó élményeiről mesélt - videó

 Kafi Rea Milla és Kecskés Enikő
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát szereplője megrázó gyerekkoráról mesélt, még ma is megviseli őt a történtek.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz korábbi versenyzője, Kafi Rea Milla a Next Top Model Hungary műsornak volt a vendége, mint tapasztalt, sikeres modell. A fiatal lány tizennégy évesen menekült el Szomáliából egy kényszerházasság elől, 2014-től él Magyarországon. A versenyzőkkel nem csak a szakmai tapasztalatait osztotta meg, hanem gyerekkoráról is mesélt. 

"Nekem az apukám volt, aki mindig azt mondta, hogy nem vagyok neki elég. Szerinte a lányok semmit nem érnek. Anyukám három lányt is szült neki, és mind a hármat utálta. 

Állandóan azt mondta, hogy mivel lány vagyok, nem érek semmit 

- vallotta be Kafi Rea Milla, aki fájó szívvel emlékszik vissza a múltban történtekre. 

Hozzátette: édesanyja számára a legfontosabb ember a világon, és világ életében azért dolgozott, hogy neki és testvéreinek segítsen.

Hogy hogyan reagáltak a hírre a lányok, az a vasárnapi adásban kiderül. 

Tavaly jegyezték el

Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsorban szerepelt a szomáliai születésű modell, Kafi Rea Milla. A menyasszony korábban elmesélte, hogy októberben egy olaszországi nyaralás során kérte meg a párja, Kovács Patrik a kezét. A fiatal lány nem úgy nevelkedett, hogy lehet udvarlója, ezért édesanyjának azt is félt elárulni, hogy szerelmes. 

Meztelenül fotózták a Next Top Model Hungary versenyzőit

Az eddigieknél jóval merészebb adással jelentkezik vasárnap a TV2-n a Next Top Model Hungary, a folytatásban a lányoknak ugyanis teljesen meztelenre kell vetkőzniük a kamerák előtt, ha versenyben akarnak maradni.

"Szerintem, ami fontos, hogy ez egy verseny, és ez egy feladat...Hogy kint a való világban, a való életben hogyan viselkedik, azt tény és való, hogy egy modell eldöntheti, de egy verseny alatt, ha van egy feladat, akkor számomra például nagyon fontos és nagyon sokat jelent az, hogy az a lány meg akarta-e csinálni a feladatot, vagy nem akarta megcsinálni. És ebből van is feszültség bőven" – mondta a feladatról a műsor egyik zsűritagja, Merő Péter divattervező.

A Next Top Model Hungaryből szintén ismert divatfotós, Tombor Zoltán már valamivel engedékenyebb volt:

Nem mindegy, hogy az ember milyen felületen és milyen okból vetkőzik le. 

Nyilván, ha az ember a Tinder-profilján vagy egy férfimagazinba vetkőzik le, az teljesen mást jelent, mint ha egy menő fotóművész egy gyönyörű magazinba fotózza... 

Nem mindegy, hogy az ember kit választ arra, hogy levetkőzzön neki... Szerintem az, hogy egy modell levetkőzik-e vagy sem, egy személyes döntés. Én ettől nem gondolok valakit profibbnak vagy kevésbé annak, amiért nem dobja le a textilt a műteremben" – magyarázta.