Lesz-e meglepetés? Ma kiesik egy lány a Money or Love-ból

Money or Love, Petra
Vágólapra másolva!
Ma este 9-kor folytatódik a SuperTV2 dominikai valóságshow-ja, Petra nincs könnyű helyzetben. 
Vágólapra másolva!

"Megkaptam azt, hogy olyan fiúk felé nyitok, akiknek van párjuk. Egyetlen olyan fiú van, akinek nincs párja, az Bence. Voltam vele randin, bár már elsőre sem tetszett, próbáltam figyelni rá és találni valamit, ami megfog benne, de ez nem sikerült. Ezt vele is megbeszéltem, az érzés kölcsönös, így felé nem közelítek, hisz barátilag sem találok benne semmit.

Nem gondolom, hogy rossz helyen tapogatózom nála vagy akár másnál, mert ami meg a fiúktól visszajelzés jön, az az, hogy lenne esélyem. Szerintem inkább azért lettem letámadva, mert sokan azt gondolják, ez nem én vagyok és egyfajta bosszúhadjárat van, de ez nem az. Ezt akkor fogja bárki megérteni, ha ilyen helyzetbe kerül, mint én" - magyarázta Petra.

Money or Love, Petra SuperTV2

"Szerintem lehet, és ha úgy adódik, hogy egy másik lány mellett én is ott leszek, esélyes, hogy rám szavaznak. De én nem bántam meg, hogy ilyen döntéseket hoztam. Szerintem idővel azonban ezt mindenki át fogja majd érezni, ahogy cserélődnek az emberek.... Őszintén azt érzem, hogy most nincs is szükségem párra. Azt érzem, hogy most egyedül is jól vagyok, megerősödtem. Jobban beleállok dolgokba, elkezdtem játszani. Nyilván játéknapokon szükségem lesz párra, de az sem tetszett a többieknek, amikor mondtam, hogy akkor minden játékon mással állok párba" - tette hozzá.

"Rossz, hogy Alex nincs itt, hiszen a kérdezős játéknál is egyedül ültem, míg a többiek a párjuk mellett. Úgy éreztem, ha támadnak, engem senki nem fog megvédeni. Akkor éreztem igazán, hogy mennyire hiányzik" - jegyezte meg.

Folytatás ma este 9-kor a SuperTV2-n, képeket a szereplőkről itt talál.