Döntött a bíróság Suzy és Jolly kislányának elhelyezéséről

Suzy és Jolly
Vágólapra másolva!
Suzy túl van a váláson, egy friss interjúban arról is beszélt, hogy van-e új férfi az életében.
Vágólapra másolva!

A két mulatós zenész, Suzy és Jolly válása nem volt zökkenőmentes, a vagyonmegosztáson, a gyerekelhelyezésen is volt köztük vita. Suzy most a Story magazinnak mesélt a jelenlegi helyzetéről, itt derült ki az is, hogy a bíróság miként döntött a kislányukkal kapcsolatban.

Suzy és Jolly még együtt Forrás: Jolly

"A mulattatás az életem, amíg élek, énekelni fogok, de mondanom sem kell, nekem a kislányom az első. Szombaton és vasárnap járom az országot – ekkor a szüleim vigyáznak rá –, de hétköznap sülve-főve együtt vagyunk. Megkaptam a teljes felügyeleti jogot, az édesapja pedig fizeti a gyerektartást. Azt viszont már csak hallkan jegyzem meg, hogy ki milyen apa, döntse el ő maga" – mondta.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy van-e új férfi az életében: "Nem görcsölök a pasitémán. Egyrészről tökéletesen jó egyedül is, amúgy meg randizgattam, de senki nem keltette fel huzamosabb ideig az érdeklődésem. Annyira intim a mi kis buborékunk a lányommal, hogy egyelőre nem is szívesen engednék be senkit. Csak azt a férfit mutatom majd be neki, aki iránt komoly érzéseket táplálok" – magyarázta.