Vágólapra másolva!
Komoly bajba kerülhet a ketrecharcos Conor McGregor, ugyanis a The Sun azt írja, hogy a spanyol rendőrség újraindította a vizsgálatot egy nő ügyében, aki azt állítja, hogy az ír UFC-legenda megtámadta őt a luxusjachtján.

Az eset állítólag 2022. július 17-én történt, amikor McGregor 34. születésnapját ünnepelték egy háromfedeles jachton. Az eset után a nő - aki állítólag zúzódásokat szenvedett - panaszt tett a rendőrségen.

A nő azzal vádolja az ír ketrecharcost, hogy súlyos sérüléseket okozott neki, miután megrúgta és megütötte, ezért menekülnie kellett a jachtról.

Az ügyet tavaly nyáron ideiglenesen archiválták, mivel az állítólagos áldozat nem tett teljes körű vallomást a rendőröknek. A nő elmondta, hogy akkor azért nem tett teljes körű vallomást, mert sokkos állapotban volt, a kihallgatás alatt pedig csak egy bikinit viselt, és csak haza akart menni.

Hozzátette, hogy azért is frusztrált volt, mert a spanyol rendőrök nem beszéltek angolul.

Most azonban a nő ügyvédeinek fellebbezése miatt újraindították az ügyet Spanyolországban. A bíró várhatóan a következő hetekben veszi fel az állítólagos áldozat és az esetleges tanúk vallomását.

Conor McGregor rendszeresen belekeveredik valamilyen botrányba Forrás: thenotoriousmma/instagram

A mostani vallomás szerint a nő júliusban Ibizán csatlakozott a sztárhoz a 34. születésnapi bulijára. Másnap aztán McGregor sértegetni kezdte őt, és agresszívvá vált.

Ezt követően az UFC-legenda megütötte és megrúgta a nőt, aki ez után csak úgy tudott elmenekülni, hogy leugrott a hajóról.

Állítólag nem sokkal később egy vöröskeresztes hajó mentette ki a vízből, és egy egészségügyi központba szállították.

Ezt követően a polgárőrök kihallgatták, de a nő nem tett teljes körű vallomást, és később elindult vissza Dublinba.

Az áldozat ezt után visszatért Ibizára, ott felvette a kapcsolatot egy barátjával, aki elkísérte az útra, és Palmán keresztül repülővel indult vissza Dublinba.

A két ország rendőrsége együtt dolgozik a folyamatban lévő nyomozásban.