Vágólapra másolva!
Hétfő este a Manchester United 4-0-ra kikapott a Crystal Palace otthonában a Premier League-ben, ezért Erik ten Hag vezetőedző állása egyre nagyobb veszélyben van. A meccs után a csapat brazil sztárja, Antony sértő megjegyzést tett a holland edzőre, amiért eltiltást kaphat a szezon hátralévő részére.

A Manchester United borzalmasan szerepel az idei szezonban, a Premier League 36. fordulójának hétfői zárómérkőzésén 4-0-s vereséget szenvedett a Crystal Palace vendégeként. A kilátástalan játékával ismét nagyot bukó csapatnak már csak három mérkőzése van hátra a bajnokságban, jelenleg csupán a nyolcadik helyen áll, tehát az európai kupaindulás is talán csak az FA-kupa-győzelemmel lehetne meg a klubnak. 

Az MU szégyenszemre már 13 alkalommal kapott ki az idei PL-ben,

legalább ennyi vereséget legutóbb az 1989/1990-es angol bajnoki idényben szenvedett az együttes, továbbá a teljes szezonban már 81 gólt kapott, amelyhez hasonlóra 47 éve nem volt példa.

Crystal Palace, Manchester United
Padlón a Manchester United, legutóbb a Crystal Palace ütötte ki
Fotó: AFP (Photo by Adrian DENNIS / AFP)

Egyre nagyobb a káosz a Manchester Unitednél

A csapat holland vezetőedzője, Erik ten Hag egyre nagyobb bajban van, és nagyon úgy tűnik, hogy az öltözőben sem tud egységet teremteni a játékosai között. 

A mérkőzést követően a United brazil válogatott sztárja, Antony a csapattagok közös chatjében a "kopasz tojásfej" jelzővel illette az 54 éves edzőt, a gúnyos megjegyzésről pedig állítólag a klub másik játékosa, Mason Mount értesítette is ten Hagot.

A hírek szerint a holland szakember el fog beszélgetni Antonyval, ezek után pedig nagy esély van rá, hogy a 24 éves szélső ebben az idényben már nem lép többet pályára.

Antony - aki a szezon elején szexuális zaklatással kapcsolatos botrányba keveredett, ezért hetekig nem játszhatott - mellett az idény során korábban Jadon Sancho is bírálta a holland edzőt, az angol válogatott támadót végül a Manchester United januárban kölcsönadta korábbi klubjának, a Borussia Dortmundnak, ahol újra remekül teljesít.

Az angol sztárcsapatnak már csak három meccse van a Premier League-ben, május 25-én pedig a Manchester City ellen játssza az FA-kupa döntőjét. A Bayern München kispadjára is jelölt Erik ten Hag pedig hiába rendelkezik érvényes szerződéssel 2025 nyaráig, az újabb sokkoló vereséggel még közelebb került ahhoz, hogy a sajtóban már megjelent híreknek megfelelően kirúgja őt a United.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek