Vágólapra másolva!
Minden bizonnyal sokáig emlegeti még a futballvilág a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóját, a Real Madrid és a Bayern München rangadóját. A spanyol továbbjutással végződött csúcsmérkőzés rengeteg emlékezetes pillanatot hozott, az egyik ilyen során a Manchester United legendás védője, Rio Ferdinand került a középpontba.

A Real Madrid Münchenben 2-2-es döntetlent játszott a Bayern elleni BL-elődöntős párharc első meccsén, a visszavágón pedig 2-1-re nyert, így 4-3-as összesítéssel jutott be a londoni fináléba, ahol a Borussia Dortmund lesz az ellenfele. A Santiago Bernabeu Stadionban rendezett mérkőzés rengeteg hihetetlen pillanatot és botrányos jelenetet hozott, a Real az utolsó pillanatokban fordította meg a rangadót, Joselu második találata után valósággal felrobbant a Santiago Bernabeu Stadion.

Bajnokok Ligája, Real Madrid, Bayern München, BL-elődöntő
Joselu második gólja után őrült ünneplés következett
Fotó: AFP (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)

Őrült ünneplés a Real győztes gólja után

A pálya mellett a Manchester United legendás hátvédje, a Realnak szurkoló Rio Ferdinand is ott volt a TNT Sports csinos műsorvezetője, Laura Woods kíséretében. Joselu második gólja után a gólpasszt adó Antonio Rüdiger a korábbi angol válogatott védő nyakába ugrott, ám korai volt az örömük, mert les miatt felharsant a játékvezető sípja, majd videóbíró segítségével vizsgálták meg a jelenetet. 

Ferdinand reakcióját látva Woods alig bírta abbahagyni a nevetést, aztán jött az őrült ünneplés, miután mégis megadták a gólt. 

A United-legenda a Real-szurkolókkal ünnepelte a győztes találatot, a szexi műsorvezető pedig a telefonjával videóra vette az egészet.

A lengyel játékvezető, Szymon Marciniak több mint 10 percet hosszabbított a meccsen, majd a 103. percben gólt szerzett a Bayern, amit viszont nem adott meg a bíró - az ítélet óriási felháborodást váltott ki a németeknél.

A Real Madrid ellenfele a német Borussia Dortmund lesz a június 1-jei, londoni Wembley Stadionban megrendezésre kerülő fináléban, ahová a BVB kedden, a Paris Saint-Germain elleni továbbjutással biztosította be a helyét.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.