Vágólapra másolva!
Rövid betegség után elhunyt a nagyon szeretett és inspiráló brit olimpikon, James Williams, aki három olimpiai tornán is indult. Szerettei, ismerősei és rajongói tisztelettel emlékeztek meg a bajnok vívóra.

James Williams 57 éves korában hunyt el, miután életét Nagy-Britannia szolgálatának szentelte. Ugyanis sportkarrierje mellett egy évtizedet a hadseregben töltött, majd a közegészségügyben dolgozott - írja a Ripost.

James Williams, vívás
Meghalt James Williams 
Fotó: olympics.com/

A vívóközösség nagyra becsült tagja volt, aki elnökségi tag, olimpiai csapatvezető és szablyavívó edző is volt. 1992-ben Barcelonában, 1996-ban Atlantában és 2000-ben Sydneyben vett részt az olimpián. Legjobb eredményét az 1998-as Nemzetközösségi Vívószövetségi Játékokon érte el Kuala Lumpurban, ahol tagja volt az aranyérmes angol csapatnak. A 2012-es londoni olimpiai játékok hivatalos kommentátora és műsorvezetője is volt.

„James különösen Kent és Medway koronavírus-járvány során végzett munkájával a közösség vezére lett. Tudása, szakértelme, lendülete és irányítása biztosította, hogy a tanács és a partnerek képesek voltak Medway lakosságának biztonságban tartására, és munkája sok élet megmentéséhez járult hozzá” – búcsúzott tőle a A Team GB.

„Micsoda veszteség mindenkinek, aki ismerte őt, a gondolataim a családjával vannak, akik biztos nagyon összetörtek. James kollégaként és vezetőként abszolút a szakterületének legjobbja volt, micsoda veszteség. Túl korán távozott” - búcsúzott tőle egy ismerőse.

Egy másik személy azt írta: „Megdöbbentő és szomorú James szörnyű elvesztése. Őszinte részvétem a családnak és a medwayi kollégáknak.”


Egy harmadik pedig ezt: „Micsoda hatalmas veszteség. James a legédesebb ember volt, aki mindig szakított időt arra, hogy beszélgessen az emberekkel. Őszinte részvétem a családjának.”

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30