Folyóba fulladt egy fiú Angliában

Vágólapra másolva!
Két fiú úszott a Tyne folyóban az ovinghami híd közelében, amikor baleset történt. Az egyik fiút még ki tudták menteni a folyóból a hatóságok, a barátjának viszont már csak a holttestét találták a vízben.
Vágólapra másolva!

A rendőröket délután 3 óra körül értesítették arról, hogy az ovinghami híd közelében két fiút baleset ért a Tyne folyóban, miközben abban úsztak. A 13 éves fiút a hatóságok ki tudták menteni a vízből, kórházba vitték, az állapota jelenleg is súlyos. Ezek után hatalmas erőkkel kezdték keresni a fiú barátját, akivel a folyóban úszott. 

Később megtalálták a 14 éves fiú holttestét a vízben, már nem lehetett megmenteni az életét. 

A helyi rendőrség vezetője elmondta, hogy támogatják a két fiú családját a tragikus történtek után. 

Vasárnapra a elvitték a folyó mellől a rendőrségi kordont, ahol a két fiú bement a vízbe, valamint a kötélhintát lerövidítették és feltekerték egy fára – írja a Daily Mail

Áprilisban belefulladt egy kétéves gyerek a Weser folyóba Németországban. Valaki azzal hívta fel a tűzoltókat, hogy egy gyerek lebeg a víz felszínén. Egyik munkatársuk éppen arra járt, azonnal kihúzta a vízből és próbálta újraéleszteni. Az anyja közben a parton állt, aki próbálta korábban kihúzni a fiát a folyóból, de nem sikerült neki. Később mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, egy óráig próbálkoztak, de nem sikerült megmenteni a gyerek életét. 

Tavaly júliusban az Olt folyóba fulladt egy 12 és egy 13 éves gyerek az Olt megyei Giuvărăşti település térségében. A ruháikat a parton találták meg hétfőn, a búvárok pedig kedd délután találtak rá a holttestükre, a parttól 20 méterre, egy olyan szakaszon, ahol szabálytalanul, hirtelen mélyül a víz. 

Az angliai Wakefieldben élő Alfie McCraw egy folyóban úszott, amikor elmerült a vízben 2022 júliusában. Eltűnését azonnal jelentették a rendőrségen, a helyszínre öt tűzoltóautó, két mentő és három rendőrségi kocsi érkezett. Hatalmas erőkkel kezdték keresni. Később megtalálták a 16 éves fiú holttestét, aki katonai főiskolára készült. 

2021 augusztusában a wales-i Bridgend nevű város egyik parkjában egy ötéves kisfiú holttestét találták meg az Ogmore folyóban. A fiú eltűnését aznap hajnalban jelentették be, de már csak a holttestét sikerült megtalálniuk a hatóságoknak.