Magyar Péter lebuktatta magát: itt a bizonyíték arra, hogy háborúpárti

Vágólapra másolva!
Magyar Péter, a nevetséges, háborúpárti és baloldali figura most azzal az őrült bejegyzéssel állt elő miszerint feljelenti Orbán Viktor miniszterelnököt, azért mert a kormányfő és a kormánypártok kimondták a nyilvánvalót, mégpedig azt, hogy Magyar és a baloldali jelöltjei háborúpártiak. Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója reagált az őrültségre. A politikus elmondta, hogy mindenki világosan tudja, hogy Magyar nyilvánvalóan háborúpárti, kilóra megvett dollárbaloldali politikus. Mint elmondja a politikus, az őrjöngő Magyar Péter jelöltjei egytől egyig rezsicsökkentés-ellenesek, háborúpártiak, a genderideológiát terjesztenek és a békepárti magyarokat agymosottnak gondolják.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter, a háborúpárti baloldali figura közösségi oldalán azzal fenyegetőzik, hogy feljelenti Orbán Viktor miniszterelnököt, ezzel próbálná meg bizonyítani, hogy nem háborúpárti.

Csakhogy mint annyiszor bebizonyosodott Magyar Péter és a jelöltjei háborúpártiak. Erről Menczer Tamás a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója beszél részletesen. Mint elmondja a politikus, az őrjöngő Magyar Péter jelöltjei egytől egyig rezsicsökkentés ellenesek, háborúpártiak, a genderideológiát terjesztenek és a békepárti magyarokat agymosottnak gondolják.

 Én nagyon bízom benne, hogy befolyásolja Magyar Péter EP listája a választási eredményt, mert ha valaki megnézi, hogy kik vannak az EP listáján, akkor rezsicsökkentés ellenes, bevándorláspárti, háborúpárti emberek meg olyanok, akik a magyarokat a békepártiságuk miatt agymosottnak tartják. Ilyen emberek vannak az EP listáján, meg ilyeneket akar polgármesternek. Tehát, hogyha valaki megnézi az ő jelöltjeit, akkor én nagyon bízom benne, hogy ez befolyásolni fogja a magyar emberek döntését. Ennél baloldalibb, háborúpártibb, bevándorláspártibb politikai közösség, mint az ő pártja, és ő maga nem is lehetne. Magyar Péternek nincs is más oldala, csak baloldala van, a jelöltjeinek is.

– nyilatkozta Menczer az alábbi videóban.

Mindenki tudja, hogy Magyar Péter háborúpárti. Ő csak egy újabb, kilóra megvett dollárbaloldali politikus. Ott van mögötte a teljes Soros-féle kampánygépezet, a jelöltjei pedig Soros-szervezetek emberei – írja közösségi oldalán Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Magyar Péter és jelöltjei világosan elmondták, hogy Magyarország “szégyen” a békepárti álláspontja miatt, és a békét akaró magyar embereket “agymosottnak” nevezték. Magyar Péter baloldali és háborúpárti. És persze hazudik. Mint mindig.

– áll a politikus bejegyzésében.

Fontos hozzátenni a történethez, hogy Magyar Péter mögött azonnal megjelent a Soros-hálózat és a Bajnai Gordon féle hálózat. Mint kiderült, bár csak két hónap telt el Magyar Péter közéletben való felbukkanása óta, ám máris megjelent mögötte a Bajnai Gordon nevével fémjelzett datadatos csapat. Február 29-én regisztrálták a Talpramagyarok.hu oldalt, amely Magyar Péter közösségét és egyesületét hivatott bemutatni. 

Dokumentumokat ismertetve kiderül, hogy a honlap adatkezelési tájékoztatójában megtalálható az Estratos Digital GmbH és a Lundadonate.org nevű szervezet. Előbbi egy bécsi székhellyel alapított digitális ügynökség, ügyvezetője Bajnai kormányának volt titokminisztere, a Datadat-cégcsoport vezető figurája, Ficsor Ádám. 

A cégadatokból az is kiderült, hogy az Estratos lényegében nem más, mint a Datadat cégcsoport korábbi osztrák leányvállalata, a Datadat GmbH, amelyet nemes egyszerűséggel átneveztek.  A cég tulajdonosi köre nem változott, az ügyvezető továbbra is az egykori baloldali titkosszolgálati miniszter, és az Estratos Digital székhelye is megegyezik a jogelőd Datadat GmbH címével. A Lunda anyacége pedig a már említett Estratos Digital.

Minden érintett tagadni próbált, azonban Magyar Péter egyesületének honlapján árulkodó változás következett be. Módosult ugyanis a Talpramagyarok.hu adatkezelési tájékoztatója, kikerült belőle mind a két, Bajnaiékhoz köthető vállalkozás neve.