Éveken keresztül gyötörte, kamerával figyelte szomszédját egy nő Angliában

szemetes,probléma,Essex,Anglia,szomszéd,vita
Fotó: The Sun
Vágólapra másolva!
A szemeteseik miatt veszett össze és utálta meg egymást két nő Angliában. Gemma Smith akkor haragudott meg Sophie Woodra, amikor az az ő kukájába dobta a szemetét évekkel ezelőtt, mivel az övében nem volt már hely. Előbbi ezt nem tudta lenyelni, rendszeresen dobálták a másik szemetesébe a zsákokat, kiabáltak egymással az utcán. Smith még egy kamerát is szerelt a kukára, hogy elkapja Woodot. Utóbbi egyszer csak úgy döntött, megkínálja teával a szomszédját, aki azóta a legjobb barátnője.
Vágólapra másolva!

Két évig utálta egymást két nő Angliában, akik a kelet-sussexi Hastingsben élnek egymás mellett. A szemét okozta a feszültséget közöttük, vagy talán az a Gemma Smith szerinti "szemétség", amikor Sophie Wood beledobott egy zsákot előbbi kukájába, mert az övében már nem volt hely

 - kezdte cikkében a The Sun. A nő még egy kamerát is szerelt a tárolóra, hogy elkapja szomszédját.

Két évig háborúztunk, üvöltöztem vele az utcán, kamerával figyeltem. Órákig bámultam ki az ablakon, hátha elkapom

- vallotta be Smith, hozzátette, Wood ugyanezt csinálta vele. Ez egészen addig ment, amíg Sophie úgy döntött, inniuk kell egy teát együtt. Onnantól kezdve a legjobb barátnők, Sophie segített kifesteni szomszédja lakását, és ő volt az első, aki meglátogatta, amikor kórházba került.

Néhány éve Miskolcon kővel és husánggal támadt a szomszédjára egy férfi, miután macskái miatt összevesztek. Adonyban lövések is dördültek egy kerti kapu miatt. Baján ásóval támadt a szomszédjára egy illető, Szentendrén pedig összeverekedt két szomszéd.