Ököllel ütötte egy nő autójának szélvédőjét, börtönbe kerül a dühöngő sofőr

Vágólapra másolva!
Börtönbe kerülhet Angliában az a 60 éves férfi, aki tavaly augusztus 25-én annyira kiborult a forgalomban, hogy ököllel ütötte egy nő autójának szélvédőjét. Az ítélethirdetést elhalasztották, de a bíró jelezte, a férfi a rács mögé kerülhet.
Vágólapra másolva!

Fenyegetés miatt bűnösnek találtak egy 60 éves férfit Angliában. Peter Abbott tavaly augusztus 25-án annyira kiborult a forgalomban, miután Samantha Isaacs rádudált, hogy ököllel kezdte ütni a nő autójának a szélvédőjét.

Az annyira megijedt, hogy lezárta az autót - számolt be róla a Daily Mail. A férfi a bíróságon azzal védekezett, hogy "nem törvényellenes dühösnek lenni". Isaacs, aki egyébként egy tv produkciós céget vezet, és dolgozott már együtt Vilmos herceggel és Alan Titchmarsh-szal, telefonjával felvette a történteket. A videón látszik, amint üti a szélvédőt és jól hallatszik, hogy milyen trágárságokat kiabált neki. 

Egy másik férfi lépett közbe, zaklatónak nevezte Abbottot. 

Mi bajod van? Ő egy nő és egyedül van

- mondta a megmentő. "Ő egy rohadt idegesítő nő" - reagált a dühös sofőr. Az ítélethirdetést feljelentés miatt elnapolták, de a bíró jelezte, a férfi a rácsok mögé kerülhet. Úgy fogalmazott, az ilyen típusú bűncselekmények közül ez volt a legsúlyosabb. 

Szörnyű ember, egy zaklató. Egyszerűen nem akarom, hogy bárki mással is megtegye ezt

 - magyarázta később az 50-es évei végén járó háromgyerekes édesanya, aki egyébként azért dudált rá a férfire, mert az kivágott elé.

"A dudálással csak jelezni szerettem volna, hogy itt vagyok. Ő erre kiszállt az autójából és ütni kezdte az enyémet, meg elmondott mindennek" - mondta Isaacs.

Néhány napja halálra gázolt egy 13 éves gyereket egy részeg sofőr Walesben. Nem sokkal azelőtt Szentendrén kezdett ámokfutásba egy autós. Egerben szintén egy szabálytalankodó sofőr okozott balesetet. Szegeden egy illető pedig jogosítvány nélkül száguldozott.