Alapjogokért Központ: Soros emberei már 2016-ban a magyar kormány megbuktatásán dolgoztak

A 2011 óta tartó szüntelen nemzetközi nyomás több ponton tetten érhető
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely Soros-dollárokkal kitömött emberei már 2016-ban a magyar kormány megbuktatásán dolgoztak - írja az Alapjogokért Központ. A 2011 óta tartó szüntelen nemzetközi nyomás több ponton tetten érhető: előbb a médiatörvényt, majd a rezsicsökkentést, később a határkerítést támadták, mostanság pedig a békepárti álláspontot kritizálják.
Vágólapra másolva!

A tavalyi választási kampány során az amerikai baloldal befolyásszerzési kísérlete zajlott Magyarországon annak érdekében, hogy hazánkban is a nyílt társadalom eszmeiségét és az ukrajnai háborút támogató kormány kerülhessen hatalomra.

A művelet koordinátorai az egyesült baloldal kampányát kétes forrásokból finanszírozó Action for Democracy vezetői: Korányi Dávid és Chris Maroshegyi voltak.

Korányi és Maroshegyi már 2016-ban, egy Soros György érdekeltségébe tartozó amerikai alapítvány alkalmazottjaiként megírták a magyar kormánybuktatás forgatókönyvét,

melyet hat évvel később guruló dollárokból finanszírozva próbáltak gyakorlatba ültetni.

Alex Soros és Soros György. Forrás: Mandiner

A terv szerint aktív külföldi szerepvállalás, az uniós források megvonása és az NGO-k pénzügyi támogatása a kulcs a jobboldal demokratikus támogatottságának megtöréséhez.

A kormányváltás Korányiék szerint azért is lett volna különösen fontos, mert Orbán Viktor képes arra, hogy létrehozza a jobboldali erők nemzetközi összefogását.

- írta az Alapjogokért központ közleménye.

Ma már jól ismert a magyar közvélemény előtt, hogy a 2022-es országgyűlési választásokat megelőzően - eddig példa nélküli - külföldi beavatkozási kísérlet célpontjává vált Magyarország: egyelőre tisztázatlan forrásból, de biztosan nemzetközi eredetű dollármilliókat irányítottak a hazai baloldal kampányába.

A 2011 óta tartó szüntelen nemzetközi nyomás több ponton tetten érhető Forrás: Alapjogokért Központ

E bőséges pénzesőnek több célja volt: főként az, hogy Magyarországon kormányváltást érjenek el.

A globális hatalmi komplexum ezért már jóval 2022 előtt a fejébe vette, hogy bármi áron, pontosabban közel 4 milliárd forintért, és a nemzetközi médialerakatok óriási költségei árán, de beavatkozik az országgyűlési választásokba.

A 2011 óta tartó szüntelen nemzetközi nyomás több ponton tetten érhető: előbb a médiatörvényt, majd a rezsicsökkentést, később a határkerítést támadták, mostanság pedig a békepárti álláspontot kritizálják.