Ördög Nóra elbúcsúzott az Ázsia Expressztől - videó

Vágólapra másolva!
Sok veszély után szakadó esőben ért véget az Ázsia Expressz forgatása, Ördög Nóra videót is mutatott az utolsó napról.
Vágólapra másolva!

Már egy hete véget ért az Ázsia Expressz ötödik évadának Fülöp-szigeteki és tajvani forgatása, Ördög Nóra azonban még mutatott egy utolsó videós összeállítást a munkálatokról, azok utolsó napjáról. 

"Éppen egy héttel ezelőtt értünk haza az Ázsia Expressz forgatásáról. Ezzel az utolsó kis szösszenettel tartoztam még – leginkább magamnak, hogy lekerekedjen a történet. 

Hosszú volt? Igen. Olykor nehéz volt? Igen. Holnap újrakezdeném? Igen.

Ezzel a csapattal és a családom támogatásával bármikor" – írta az Instagramon Ördög Nóra, aki még hazafelé, a sanghaji repülőtérről is töltött fel videót.

Nézze meg Ördög Nóra utolsó videóját az idei Ázsia Expressz forgatásáról!

Amint a felvételen látható, a forgatás szakadó esőben ért véget, előtte azonban Ördög Nóra a stáb egy részével a Tajpej jelképének számító toronyba, a Taipei 101-be is feljutott – amely egy ideig a világ legmagasabb épülete volt, ma pedig a világ leggyorsabb liftje megy benne a kilátószintig.

Ördög Nóra azt is megmutatta, hogy a földrengések kiegyensúlyozására a torony közepén egy 660 tonnás golyó van belül, amely azonnal mozdul, ha az épület kilengene. 

Számos veszéllyel kellett szembenézniük

A műsorvezető számára nem véletlenül volt fontos a földrengés elleni védekezés bemutatása, hiszen neki és a stábnak először a Fülöp-szigeteken kellett cunamiriadó miatt aggódnia, majd Tajvanon már maguk is az éjszaka közepén ébredtek a földrengés miatt.

"Április elején hatalmas földrengés rázta meg Tajvant. Akkor még, Fülöp-szigeteken, távolinak tűnt a dolog, még ha a szomszédban voltunk is. És reméltük, hogy mire ide érünk, mi már nem kapunk belőle ízelítőt. De nem így lett... Tegnap éjjel megtapasztaltuk, milyen az, amikor recsegnek-ropognak a falak... A helyiek óriás rutinnal kezelik a földmozgásokat, de nekünk, magyaroknak ijesztő élmény volt a rengés. Nincs baj, mindenki jól van! Stáb is, versenyzők is! Már csak pár nap, és megyünk haza..." – írta akkori posztjához Ördög Nóra, miután a stábbal korábban már erdőtűz miatt is változtatniuk kellett a forgatási menetrenden.