Egy életre összeveszett a híres magyar színészpáros

Fodor Zsóka
Fotó: Polyák Attila - Origo
Vágólapra másolva!
Egy elmérgesedett konfliktus miatt soha többé nem dolgoznak együtt, Várkonyi András nagyot csalódott Fodor Zsókában.
Vágólapra másolva!

Egy ország imádja őket, rajongók ezrei hiányolják a jól összeszokott kettőst, akik már a 70-es évektől kezdve játszottak együtt, ráadásul rendszeresen alakítottak házaspárt, az Örök a szerelem című darabbal járták az országot. Az összeszokott párosról azonban hetek óta nem hallani - írta a Blikk.

Többen tudni vélték, hogy a „szakításának” hátterében konfliktus állhat. A lap erről megkérdezte Fodor Zsókát, aki szűkszavúan beszélt a kialakult konfliktusról, amelyet palástolni próbált. "Nem vesztünk össze. A 70-es évekre nyúlik vissza a munkakapcsolatunk. Megbeszéltük, hogy többet nem dolgozunk együtt, mindenki csinálja a saját dolgait" – zárta rövidre a beszélgetést a színésznő.

Várkonyi András bőbeszédűbb volt, s lemondó sóhajtással kezdte el mesélni, mi az oka annak, hogy többé nem lépnek együtt színpadra Zsókával. Ő nem tagadta a konfliktust, hiszen 

emberileg és szakmailag is csalódott Zsókában, aki miatt anyagi kár is érte.

 "Még ősszel történt. Le volt kötve két olyan előadásunk is, amit a Zsóka nemcsak nekem, hanem a szervezőnek is letagadott. Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek. Zsóka pedig nem jött, hiába ment hozzá a sofőr. Letagadta az egészet. Nekem pedig nem küldött egy üzenetet sem. Ez nem csak emberi probléma, hanem szakmai is" - mondta a lapnak, akit bevallása szerint ezzel nemcsak lelkileg sebezett meg kollégája, de anyagi kárt is okozott neki.