Újabb fordulat L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga botrányos válóperében

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Régóta tart az elmérgesedett vita, de talán most pont kerül az ügy végére. 
Vágólapra másolva!

Mint azt korábban írtuk, rossz volt a viszony L.L. Junior és volt felesége, Körtvélyessy Kinga között. Amint megkezdődött válóperük, máris elkezdődött a nyilvános sárdobálás a közösségi médiában, egyikük sem fogta vissza magát. Később a tárgyalás során is csúnyán összekaptak, a bírónak kellett őket elcsitítani. Aztán kislányuk felügyelete lett a fő kérdés, azóta még inkább elfajult közöttük a helyzet, már a nyílt utcán is egymásnak estek - erről itt olvashat hosszabban.

L.L. Junior Forrás: Facebook/L.L. Junior

Most úgy tűnik, egyezségre jutottak a felek. "Valóban így van, sikerült megállapodnunk Kingával mind a kislányuk, mind a közös vagyon tekintetében. Már aláírtuk az erről készült dokumentumokat is, az ügyvédeink pedig azon dolgoznak, hogy emiatt ne kelljen mégegyszer bemennünk a bíróságra. Ami viszont ettől is fontosabb, hogy végre túl vagyunk ezen az ügyön, vége a válópernek és újra békés a viszonyunk. Ennél többet nem mondhatok" - mondta a Blikknek L.L. Junior.

A megállapodásuk egyik titkos záradéka lehet, hogy a jövőben sem egymásról, sem a válás részleteiről nem beszélhetnek a nyilvánosságnak.