Itt a bizonyíték: összeveszett Harry herceg és felesége, Meghan Markle

III. KÁROLY; HARRY herceg
Harry herceg, III. Károly brit király másodszülött fia Spare (Tartalék) című emlékiratának kötetei egy londoni könyvesboltban.
Vágólapra másolva!
Nem telik el nap anélkül, hogy a bulvársajtó ne cikkezne Meghan Markle-ről és férjéről, Harry hercegről. Az egykor színésznőként próbálkozó Markle kétségkívül nagyobb hírnevet szerzett magának a hercegnéi státuszával, mint filmszerepeivel, de nem feltétlen pozitív értelemben. Hiába a színészi karrier, igazán sosem sikerült befutnia, sokan a mai napig nem tudják, hogy ki volt valójában Meghan Markle mielőtt bekerült a brit királyi családba. Bár kapcsolata mesébe illően indult férjével, mára sikerült az álomszerű életét teljesen lerombolnia, amikor úgy döntött, hadat üzen a királyi családnak, akiket folyton azzal vádol, hogy nem fogadták el őt sohasem. Most úgy tűnik, hogy házassága is rámehet a sértettségére, egyre többen pletykálják, hogy külön élnek és Markle inkább színésznőként szeretné folytatni a továbbiakban.
Vágólapra másolva!

Rachel Meghan Markle amerikai születésű, édesanyja révén félig afroamerikai származású színésznő, akit ma már Meghan sussexi hercegnéként ismeri a világ. A 42 éves Markle 1981. augusztus 4-én született Los Angelesben, így belesodródott a hollywoodi körforgásba, amibe a mai napig visszavágyik. Édesapja, akivel sok nyilvános vitán vannak túl, világosító-operatőrként dolgozott, ezért is tetszhetett mindig lányának a filmipar, hiszen rengeteg időt töltött az Egy rémrendes család című sorozat forgatásán édesapjával, akivel mára teljesen megromlott a viszonya.

A királyi családdal még 2019-ben a Buckingham-palotában Forrás: Shutterstock/ Lorna Roberts

Meghan Markle színésznői pályafutása

Markle színészi karrierjére koncentrált, mielőtt megismerte Harry herceget, annak ellenére, hogy valódi nagy áttörést hozó szerepe sosem volt. Elsősorban sorozatokban láthatták a nézők, mint a CSI: New York-i helyszínelők, a 2008-as Beverly Hills 90210 folytatása, A rejtély című sorozatban, valamint a CSI: Miami helyszínelőkben.

Meghan Markle a Briliáns elmék című sorozat egyik jelenetében, 2014-ben Forrás: Collection Christophel/© Universal Television / Hypnotic/Universal Television / Hypnotic

Eddigi nagyobb és fontosabb szerepe a Briliáns elmék című sorozatban volt, amelyben megkapta a jogi asszisztens, Rachel Zane szerepét és 2011-től 2017-ig alakította, nagyjából ekkor ismerkedett össze Harry herceggel is, ami után teljesen elszakadt a filmezés világától.

Meghan Markle a Briliáns elmékben 6 évig alakította Rachel Zane-t Forrás: USA Network Media / Photo12 via AFP

Meghan Markle szerelmi élete

Meghan Markle szeretett felsőbb körökben mozogni már azelőtt is, hogy hercegnéi babérokra tört volna. Exei között üzletemberek, színészek, üzletemberek is voltak, sőt,

nem Harry herceg volt az egykori színésznő egyetlen férje, pár évvel korábban elvált egykori párjától.

Meghan Markle 2004-ben kezdett el randizni Trevor Engelson filmproducerrel és tehetséggondozóval, aki később az első férje lett. Engelson állítólag 2010-ben kérte meg a kezét, és egy évvel később a pár egy laza jamaikai ceremónia keretében kötötte össze az életét. A pár azonban 2013 augusztusában csendben elvált, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Meghan Markle leghíresebb szerepe a Briliáns elmék című sorozatban volt, szeretne újra színészkedni Forrás: Instagram

Ezt megelőzően köztudottan randevúzott Simon Rex színésszel, aki később tagadta a románcot. Válását követően is próbálkozott Rory McIlroy profi golfozóval, akivel szintén tagadták a kapcsolatukat. Harry herceg előtt találkozgatott Cory Vitiello sztárséffel, akivel 2016-ban jelentek meg először a nyilvánosság előtt, de kapcsolatuk nem bizonyult tartósnak.

Harry és Meghan az esküvőjük napján 2018-ban Forrás: CrowdSpark/(c) copyright crowdspark.com/Fiona Mccarthy

Meghan Markle-t és leendő férje egy közös ismerősük által ismerték meg egymást az Instagramon. Harry hercegnek nagyon megtetszett Markle, így barátjától kérte, hogy mutassa be őket egymásnak.

2016 nyarán találkoztak először Londonban, azóta úgy tűnt, hogy elválaszthatatlanok egymástól. 2018 májusában házasodtak össze a windsori kastély Szent György-kápolnájában,

hamarosan családot is alapítottak, ugyanis egy évvel később megszületett első gyerekük, Archie, majd 2021-ben, már Amerikában köszöntötték kislányukat, Lilibetet.

Meghan Markle és Harry Herceg Archie-val, első gyerekükkel. A kisfiú még Londonban született, állítólag édesanyja depresszióval küzdött utána Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

A cikk folytatásáért lapozzon!