Elege lett G.w.M elhagyott élettárásának, a rendőrséghez fordul

Nagy Melanie
Vágólapra másolva!
Szomorúan jelentkezett be a közösségi oldalán G.w.M egykori élettársa, Nagy Melanie, aki új vállalkozását építi teljes erőbedobással. Mivel egyedülálló édesanyaként neveli a rapperrel közös gyerekeiket, ezért fontos számára, hogy biztos állása és bevétele legyen. Most is egy sűrű munkanapja után adott hírt magáról, és egy olyan történetet mesélt, ami nagyon felzaklatta őt, a rendőrségtől kér segítséget.
Vágólapra másolva!

Nagy Melanie egy nehéz és sűrű forgatási nap után jelentkezett be hivatalos Instagram-oldalán, ahol méltatlankodva és bosszúsan mesélte el a történteket. A kétgyerekes édesanya is alig akarja elhinni, hogy vele ilyen megtörténhet, hiszen nem tartja magát annyira népszerűnek, hogy megfordulna a fejében az, hogy ilyen aljas csalás áldozatává válhat.

Nagy Melanie szerette volna felhívni mindenki, elsősorban követői figyelmét arra, hogy nagyon óvatosnak kell lenni és nem szabad elsőre elhinni mindent. G.w.M egykori párjának ma jutott tudomására, hogy létezik egy olyan hamis Facebook-profil, mely az ő nevét és képeit másolja, tehát Nagy Melanie-nak adja ki magát.

Elmondása szerint kiderült, hogy 2018-óta létezik ez az álprofil, viszont eddig azért nem tűnt fel, mert időközönként inaktívvá teszi az oldalt. Most azonban Nagy Melanie ellen fordult, ugyanis próbálta keresztülhúzni annak terveit, de maga sem érti, hogyan jutott a csaló információkhoz.

Nagy Melanie szépségápolásról szóló műsorába ugyanis hivatalos volt egy körmös hölgy, akivel le is egyeztették a részleteket és várták a forgatásra. A nő azonban nem jelent meg a megbeszélt időpontban, majd amikor Nagy Melanie nyomozni kezdett, hogy mi történt hátborzongató dolog jutott a tudomására.

A csaló, aki ellopta Nagy Melanie személyazonosságát, valahogy megtudta, hogy mit beszélt meg a körmössel, akinek hajnalban küldött egy üzenetet és lemondta a felkérést, így a nő nem jelent meg a megbeszélt időpontban. G.w.M exe nem érti, hogyan tudhatta meg ezeket az információkat a csaló, de nem hagyja ennyiben a dolgot, mindenképp a rendőrséghez fordul és feljelenti a tettest.