Egyre többet tudunk a Samsung hamarosan érkező csúcstelefonjairól

Samsung Galaxy S23 Ultra
Vágólapra másolva!
Már elég sok részlet kiszivárgott arról, hogy mire számíthatunk a várhatóan január közepén érkező Samsung Galaxy S24 szériával kapcsolatban, most újabb hírek érkeztek.
Vágólapra másolva!

A TechRadar arról ír, hogy egy, a telefonokhoz SIM-kártya foglalatokat szállító forrás szerint a standard és a Plus kiadást

narancssárga, lila és fehér színekben is meg lehet majd megvásárolni.

A Samsung minden bizonnyal valami különleges nevet fog kitalálni ezekre a színekre is (idén olyan címkéket használt a zászlóshajó készülékeihez, mint a Fantomfekete a Krém vagy a Levendula), de így már tisztább a kép, ami a készülékek színét illeti.

Az idei erőgép, a Samsung Galaxy S23 Ultra Forrás: Samsung

Mit tudunk eddig?

Az eddigi pletykák alapján a Samsung Galaxy S24 színei a fekete, szürke, lila, sárga, narancssárga, világoskék és világoszöld lesznek, legalábbis a nem Ultra modellek esetében. Ez a mostani szivárgás megerősíti a narancssárga és a lila színt, és egyben kiderült, hogy fehér telefonok is lesznek. A sima S24 128 és 256 GB-os verzióban lesz elérhető az iparági híresztelések szerint, 8 GB RAM kíséretében, a Plus verzióban ez már 12 GB lesz, 256 vagy 512 gigányi tárhely mellett.

Az Ultra kiadásban a tárhely pedig akár 1 TB-nyi is lehet majd a kiszivárgott hírek alapján.

A pletykák szerint továbbá a mesterséges intelligencia jelenléte domináns lesz a telefonokban, így

a szöveg és képek igény szerinti generálásának képességétől kezdve a fényképek és videók jobb feldolgozásáig mindenre kiterjedhet majd

a technológia használata. Várhatóan az Ultra HDR támogatás is megjelenik majd mindhárom készülék kijelzőiben. Ami pedig már biztosnak tűnik, az az, hogy közvetlen műholdas adatkapcsolat is elérhető lesz a készülékcsalád tagjain, így várhatóan lehetőség lesz műholdon keresztül segítséget kérni a térerő nélküli helyeken a telefonokkal.