Vágólapra másolva!
Az NFL-ben szereplő Houston Texas játékosa, Tank Dell egy floridai buliban tartózkodott, amikor két férfi tüzet nyitott egymásra. Az amerikaifutball-sztár a lövöldözés során megsérült és kórházba kellett szállítani.

A Houston Texas játékosa közvetlenül a két férfi között állt, akik tüzet nyitottak egymásra, a 24 éves sportolónak szerencséje volt, hiszen meg is halhatott volna a drámai lövöldözésben. A sokkoló eset a floridai Sanfordban található Cabana Live szórakozóhelyen történt, a Seminole megyei seriff, Dennis Lemma szerint az elkövetők legalább hét lövést adtak le 9 mm-es és 45-ös kaliberű kézi lőfegyverekből.

A botrányos lövöldözés során 10 ember megsebesült, egy kivételével az összes áldozatot kiengedték a kórházból, és egyik sérülés sem volt életveszélyes. Az egymásra támadó két férfi között elhelyezkedő Dellt is kórházba kellett szállítani, az NFL-sztár kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Lemma szerint az egyik rendőr hősiességének köszönhetően menekült meg Dell, a tiszt ártalmatlanná tudta tenni az egyik elkövetőt, a mindössze 16 éves Christopher Eugene Bouie-t, aki ellen vádat emeltek az ügyben.

Egy bátor rendőrünk nagy valószínűséggel azt akadályozta meg, hogy más emberek meghaljanak, vagy súlyosan megsérüljenek" -

mondta a seriff.

A szombaton megrendezett eseményről kiderült, hogy nem a Houston Texas játékosának tiszteletére rendezték, az NFL-sztár csupán meghívott vendégként volt jelen a kis híján tragédiába torkolló partin.

Kapcsolódó cikkek