Vágólapra másolva!
A Bayern München angol válogatott sztárja, Harry Kane hátsérülést szenvedett, így nem léphet pályára a szezonzáró Hoffeinheim elleni bajnoki mérkőzésen.

A Lőw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató Bayern München - amely 2013 óta egészen mostanáig minden idényben bajnok volt – a hétvégén a Hoffenheim vendégeként zárja a német labdarúgó-bajnokság küzdelmeit, és pontszerzése esetén megőrizheti a második helyét. A Sky Sports információi szerint azonban a bajorok támadója, Harry Kane hátsérülés miatt nem utazott el a csapattal Hoffenheimbe – ezt a Bayer München vezetőedzője, Thomas Tuchel is megerősítette.

Már Madridban is kérdéses volt a játéka, sajnos az állapota nem javult. Jelenleg a személyes orvosa kezeli, ezért a hétvégi bajnokit kiahagyja

 – mondta Tuchel a Hoffenheim elleni meccs előtt.

harry kane
Harry Kane megsérült, kihagyja a Bayern München utolsó bajnokiját is
Fotó: AFP 

Kane már az előző fordulóba, a Wolfsburg elleni bajnokit is kihagyta, legutóbb a Real Madrid ellen drámai körülmények között elveszített Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján lépett pályára, akkor a 85. percben lecserélték. 

A Bayern München csalódást keltő szezonja ellenére Kane eredményes szezont zárt a bajorokkal, ahol első idényében 45 meccsen 44 gólt szerzett.

Sajtóhírek szerint akár a Bundesligában sorra rekordokat döntögető csatár hátsérülés aggodalomra adhat okot Gareth Southgate szövetségi kapitánynak, aki jövő kedden jelenti be az angol válogatott Európa-bajnokságra készülő keretét. Azt egyelőre nem tudni, Kane sérülése mennyire súlyos, de minden bizonnyal ott lehet az alig egy hónap múlva kezdődő németországi tornán.

A Bayern Münchennel kapcsolatban további hír, hogy a február 21-én történt hivatalos bejelentés óta biztosnak tűnt, hogy Thomas Tuchel vezetőedző és szakmai stábja az idény végén távozik - vagyis a hétvégi Hoffenheim ellen bajnokin búcsúzik -, sajtóértesülések szerint azonban a klubvezetők tárgyalásokat kezdtek velük a szerződéshosszabbításról, mivel nem találtak megfelelő utódot a helyükre. 

Kapcsolódó cikkek:

 

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30