Kylie Minogue egyedül is vállalna gyereket

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue ausztrál énekesnő régi álma válhat valóra: egy új műtéti eljárásnak köszönhetően - annak ellenére, hogy nemrég gyógyult fel a mellrákból - van esély arra, hogy teherbe essen. Az énekesnő már korábban is részt vett több lombikprogramban volt barátjával, Olivier Martinezzel - sikertelenül. Most egyedül is belevágna.
Vágólapra másolva!

Kylie Minogue ausztrál énekesnő régi álma válhat valóra: annak ellenére, hogy nemrég gyógyult fel a mellrákból, egy új műtéti eljárásnak köszönhetően képes lehet a gyermekvállalásra.

A 39 éves énekesnő évek óta szeretne gyermeket: volt barátjával, Olivier Martinez francia származású színésszel több lombikprogramban is részt vettek, de a probálkozásaik sorra kudarcot vallotak, majd Minogue-nál mellrákot diagniosztizáltak, s akkor végképp felhagytak a kísérletezéssel.

Bár leküzdötte a rákot, a különböző kezelések és a kemoterápia következtében az énekesnő esélyei a gyermekvállalásra jelentősen csökkentek. Most viszont, hogy teljesen egészséges és megerősödött, orvosa ajánlott számára egy új eljárást, amellyel a legnagyobb valószínűseggel és a legkisebb kockázattal eshet terherbe.

"Kylie teljesen odavan a gyerekekért, és már nagyon régóta szeretne családot - ha kell egyedül is belevág a gyermekvállalásba." - mondja a sztár egyik közeli barátja a brit Sun magazinnak. "Tisztában van vele, hogy 39 évesen már nincs ideje az igazira várni."

Egyes források szerint azonban elképzelhető, hogy Kylie Minogue-nak nem kell a szingli mamák sorsán osztoznia: többször is látták meghitt kettesben ex-ével, Olivier Martinezzel.