Vágólapra másolva!
Új képeit nézegetve úgy tűnik: mintha évezredekkel ezelőtt lett volna, hogy Christina Aguilera egy dzsinnről énekelt valamit, naplementében, virágok között a tengerparton. Pedig csak nemrégiben történt. Azóta azonban jelentős stílusváltáson ment keresztül, s a Moulin Rouge-ban még csak énekelt a prostituáltakról, publicisták szerint ma már úgy is öltözködik.
Vágólapra másolva!

Forrás: BMGValamikor tavaly év végén történhetett, hogy miután szakított életének második hosszabb kapcsolatával - valakivel, aki megcsalta, s elmondása szerint kihasználta, s így megalázta őt -, Christina Aguilera egy este azt a tanácsot kapta, ha meg akar szabadulni a frusztrációtól, csapdosson üvegeket a falhoz. Hamarosan ki is próbálta, valahol egy bár hátsó szobájában, egy pezsgősüveggel. Saját elmondása szerint így kezdődött sötét énjének kibontakozása, s egyben új imidzsének kialakulása is.

Új albumának készítése nem volt egyszerű, se gyors, se konfliktusoktól mentes. Christina úgy érezte, nap nap után, egyre csak gyűlik benne a feszültség, a keserűség és a frusztráció. A Stripped producere, az ex 4 Non Blondes frontleány Linda Perry azt javasolta neki: kiabáljon, amilyen hangosan csak tud. A meglehetősen hétköznapi módszer Christina szerint hatástalannak bizonyult volna; a felvételek alatt több ezer dollárnyi poharat és porcelánt tört össze. Néha pedig azon gondolkodott: magában is kárt tesz. Volt hát energia, amit kiadhatott magából.

A frusztráció és kiábrándultság elindítója, Christina ex-barátja egyébként nem teljesen ismeretlen: Jorge Santosnak hívják, s láthatjuk az új lemez első klipnótájában, a Dirrty-ben is. Táncolni. Persze az, hogy bevallottan ő volt az énekesnő első szerelme, és minden másban is első, nem jelent semmit. Ugyanúgy végig kellett járnia az egész beválogatási procedúrát, mint a többi pár száz jelentkezőnek. Így is ismerkedtek meg és éltek tovább: a fiú Aguilera alkalmazásában állt. Bevallásuk szerint emiatt is ért véget a kapcsolat. Jorge túlságosan is önálló alkat volt, s nem tudta elviselni, hogy otthon Christina viseli a nadrágot.

Christina albumai régen és ma: hallgassa otthon!http://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263007467612311&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/keres.html?kereso.szo=AGUILERAHivatalos és provokatív honlaphttp://www.rcarecords.com/artists/christina_aguilera/

Az énekesnő egyébként nem csak otthon visel férfiruhát: a klipben és az albumborítón a cowboyokéhoz hasonló védőszárakon kívül viselt alsóneműt szintén nem hölgyeknek tervezték. Legalábbis Christina szerint. Ez az öltözet volt rajta az MTV legutóbbi díjátadóján is, amiért is - mellesleg Britney Spearsszel együtt - megkapta a prostituált címkét jó néhány riportertől. Aguilera - szintén új - kommunikációs stílusának megfelelően azt felelte: "Ha, mondjuk, éjfél környékén egy mellékutcában így találkozna velem valaki, nyugodtan mondhatná, hogy kurva vagyok. De hát ez egy rohadt díjátadó-show volt. Ott voltam, tettem a dolgomat. Végül is azért vagyok, hogy szórakoztassam a közönséget!"