Szánthó Miklós: A CPAC Hungary sikere komoly lökést adhat a világ békepárti erőinek

Szánthó Miklós
Vágólapra másolva!
Bebizonyítottuk, hogy a nemzeti erőket a nemzetközi színtéren is össze lehet szervezni – jelentette ki a Magyar Nemzetnek adott interjúban Szán­thó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója. A CPAC Hungary főszervezője nagyon sikeresnek ítélte a CPAC Hungaryt.
Vágólapra másolva!

A legfontosabb következtetés az, hogy beérett több év munkája, és létrejött a békepárti, antiglobalista erők akciószövetsége, a Wokebusters. Minden kétséget kizáróan bebizonyítottuk, hogy a nemzeti erőket a nemzetközi színtéren is össze lehet szervezni a Nyugat valódi értékeinek védelmében. Ezt már most óriási sikerként könyvelhetjük el, amely persze csak akkor lesz teljes, ha a CPAC Hungaryn élezett intellektuális fegyverzet győzelemre segíti a béke és a józan ész erőit az idei választási szuperév legfontosabb állomásain: júniusban Európában és novemberben az Egyesült Államokban. 

- fogalmazott Szánthó Miklós a Magyar Nemzetnek adott interjúban, amelyben többek között a napokban befejeződő CPAC Hungaryt értékelte. 

Hozzátette, hogy a „gyors reagálású hadtest”, a Wokebusters már megszületett, de a mocsarakat – a választók támogatását elnyerve – még le kell csapolni. 

A magyar jobboldal pedig ismét bizonyított: a világ konzervatív vérkeringésének lüktető szíve vagyunk. Az a tény, hogy két napig ránk figyelt – kis, de csak kis túlzással – a fél glóbusz, nem csupán óriási megtiszteltetés, de komoly felelősség is. 

- emelte ki az Alapjogokért Központ főigazgatója. 

Szánthó Miklós 20240504 megjelenés print interjúhoz jóváhagyott képek.Onlinera is csak ezeket használjátok.
Fotó: Kurucz Árpád

Szánthó Miklós értékelése szerint a sikerhez nagyban hozzájárult az igazi sajtó, a „real news” munkája is. "Hálásak vagyunk azoknak, akik hitelesen számoltak be a konferencia eseményeiről. Ők segítettek eljuttatni a CPAC Hungary egyik központi üzenetét a világ minden pontjára: nekünk Istennek, a családunknak, a hazánknak és saját magunknak kell megfelelnünk, nem a liberálisoknak. Mi nem játszunk a progresszív globalisták játékszabályai szerint" - húzta alá. 

Arra kérdésre, hogy milyen lendületet kaphatnak a békepárti erők a CPAC Hungary sikerétől, úgy felelt, reméli, hogy a CPAC-en elhangzott érvek megtalálják az utat a választókig. Szerinte így van esély arra, hogy még az idén véget érjen a liberális gőg korszaka és felvirradjon a nemzetek hajnala.