Menczer Tamás: A választáson az atomháborús pszichózis közepette a tét nem más mint az életünk - videó

Menczer Tamás, KKM
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója
Vágólapra másolva!
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videójában arról beszél, hogy a soron következő választáson az atomháborús pszichózis közepette a tét nem más mint az életünk. Mint leszögezte, ezen múlik többek között a biztonságunk és az országunk biztonsága. Ahogy mondta, ehhez elengedhetetlen, hogy minél több embert elvigyünk a soron következő sorsdöntő választásra.
Vágólapra másolva!

Két okból jöttünk ma itt össze. Az első, hogy megbeszéljük, hogy miért kell győznünk június 9-én. A második meg, hogy megbeszéljük, hogy hogyan fogunk győzni. Ez a két mai témánk van – mondta közösségi oldalán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

 És ha röviden akarnám összefoglalni, akkor azért kell győznünk, mert a biztonságunk és az sem túlzás, hogy az, a jövőnk, a gyerekeink, unokáink jövője múlik a kilencedikei választáson, ugyanis a világban már nem csak - idézőjelben - csak háborús készülődés látszik, hanem világháborús és most már atomháborús készülődés látszik. Tehát a biztonságunk, az országunk biztonsága múlik június 9-én. Ezért kell nyernünk. És hogyan fogunk nyerni? Úgy, hogy mindannyian elmegyünk, és mindenkinek megfogjuk a karját, aki a közösségünkhöz tartozik, elviszünk mindenkit, és aztán győzünk, ahogy szoktunk.

– jelentette ki Menczer Tamás videójában.